Kinderfeestje? Bedrijfsuitje? Lekker een dagje genieten van al het moois wat de Vinkeveense Plassen te bieden heeft? Maar u heeft zelf geen boot? Geen probleem! Bij Jachthaven De Plashoevekunt u ook terecht voor het huren van motorsloepjes.
De verhuurvloot van Jachthaven De Plashoeve bestaat uit jonge boten van het type Antaris 510. Dit beproefde ontwerp bewijst al vele jaren zijn uitstekende vaareigenschappen. Koersvast, stabiel, uiterst wendbaar en, door het brede onderwaterschip, altijd vlak varend waardoor u zittend kunt blijven sturen. Ook bij hogere snelheden. Bovendien is de Antaris 510 volledig volgeschuimd en daardoor onzinkbaar. De boot is wendbaar en biedt mede dankzij de helmstokbesturing relatief veel ruimte in de kuip.

De sloepjes worden compleet geleverd met kussenset en buiskap. Desgewenst kunnen wij ook zorgdragen voor een eenvoudige of uitgebreide lunchmand of barbequepakket. Ook een aansluitend dinerarrangement in het sfeervolle Café-Restaurant De Plashoeve behoort tot de mogelijkheden. Tijdige reservering is echter wel gewenst!

Voor het varen met de Antaris 510 heeft u geen vaarbewijs nodig. Wel hanteren wij een minimumleeftijd voor de schipper van 18 jaar. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!

Bent u na een dagje varen net zo enthousiast over de Antaris 510 als wij dat zijn? Bij Jachthaven De Plashoeve kunt u ook terecht voor de aankoop van uw eigen nieuwe of gebruikte Antaris sloep.

Voor reservering kunt u bellen met 0297 - 261 266 of met 06-51226997. U kunt ons natuurlijk ook een email sturen door te klikken op de knop aan de linkerzijde.