Jachthaven De Plashoeve is gesitueerd aan de Noordplas van de Vinkeveense plassen. De haven biedt goede beschutting, terwijl u toch snel op de open plas kunt zijn. Ook de brug naar de Zuidplas is dichtbij gelegen, zodat u op korte vaarafstand over een zeer gevarieerd vaargebied beschikt.

De jachthaven is ruim van opzet en biedt plaats aan 140 jachten in eigen box. Wilt u uw kostbare jacht optimaal beschermen tegen de destructieve uitwerking van zon en regen? Jachthaven De Plashoeve beschikt over een 30-tal boothuizen in verschillende lengte en breedtematen.

De steigers en palen van de jachthaven zijn recentelijk vernieuwd. Ook is de haven recentelijk uitgebaggerd, waardoor de jachthaven toegankelijk is geworden voor vrijwel ieder plezierjacht. Een plattegrond van de haven vindt uw door op deze link te klikken.

Wilt u na afloop van uw vaardag nog even nagenieten in de zon? Op het terras van Cafe-Restaurant De Plashoeve kunt u dagelijks terecht voor lunch, borrel en diner met het mooiste uitzicht dat u zich kunt wensen; uw eigen zeil- of motorjacht!