Nog enkele ligplaatsen te huur!
Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar. De kans bij uitstek om uw boot te stallen in een gezellige jachthaven naast misschien wel het bekenste terras van Nederland! Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fiona Bartelings, telefoon 0297-261266 of met de havenmeester - Jan Korstman - op 0651226997.

Uw boot verkopen?
Wilt u uw werfgebouwde boot verkopen? Jachthaven De Plashoeve beschikt over de benodigde expertise om succesvol in de verkoop van uw boot te bemiddelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door een e-mail aan ons te sturen met uw contactgegevens. In overleg met u kunnen we dan de vraagprijs van uw boot bepalen en de boot in ons verkoopbestand opnemen. Binnenkort zal ons aanbod ook via onze website toegankelijk worden gemaakt.

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat het niet is toegestaan om zelf uw boot in de haven te koop aan te bieden door het plaatsen van borden, mededelingen etc.

Is uw boot verzekerd?
Graag willen we alle ligplaatshouders erop attent maken dat alle jachten in Jachthaven De Plashoeve verplicht tenminste WA verzekerd dienen te zijn, e.e.a. conform de HISWA voorwaarden, artikel 7 lid 8. We raden u derhalve aan om uw verzekeringsgegevens nog even zorgvuldig na te lopen en de naam van der verzekeraar alsook het polisnummer aan ons door te geven.

Jachthaven De Plashoeve
exclusief importeur voor AB Inflatables RIB's!

De Plashoeve is al geruime tijd exclusief importeur/distributeur van de RIB's en Inflatables van Artigiani Battelli, kortweg AB Inflatables. AB is sinds begin jaren '70 actief als botenbouwer. In de 80'er jaren werd de overstap gemaakt naar inflatable dinghies en RIB's met als doel de beste inflatables van de wereld te produceren.

AB Inflatables onderscheiden zich door Italiaans topdesign, superieure vaareigenschappen en een zeer grote duurzaamheid, mede door gebruik te maken van hoogwaardig Hypalon i.p.v. het goedkopere PVC. Hypalon is aanmerkelijk beter bestand tegen UV straling dan PVC. Het is dan ook begrijpelijk dat wereldwijd opererende jachtcharterbedrijven als The Moorings, Sun Yachtcharters en Sunsail al jaren vertrouwen op AB, evenals het Finse Nautor Swan, fabrikant van de exclusieve Swan zeiljachten. Ook de Amerikaanse marine towing company SeaTow gebruikt uitsluitend de RIB's van AB.

Voor een overzicht van de modellen kunt u naar de site van www.abinflatables.nl